Möt våra medlemmar – Oui Agency

Oui Agency består av Alessandro Clementi, Matilda Habbe, Maria Juréhn och Abbe Bairu och Thomas Juréhn (ej i bild), och har precis flyttat in på The Park Sjöstaden.

Möt våra medlemmar – Oui Agency

Säg hej till Oui Agency, en liten byrå med stora ambitioner för framtiden inom marknadsföring, som just flyttat in på The Park Sjöstaden. Vi satte oss ner för en kort intervju för att lära känna dem bättre. 

Berätta, vad är Oui Agency?

– Vi är en byrå inom marknadsföring, media och kommunikation, som arbetar med att ta ut kreativa och roliga kampanjer för olika annonsörer och kunder inom branschen. Det som är unikt med vår byrå är att vi utgår från data och analys innan vi gör hela vår kreativa process och struktur. Vi är ett ganska litet bolag just nu på fem personer, som arbetar med kunder lite överallt i världen. Det vill se att det finns en möjlighet att växa till olika marknader, just Media och kommunikation rör sig väldigt snabbt. 

Vad är det roligaste med vad ni gör?

– Genom dataanalysen kommer insikter som inte riktigt fanns sen innan. Att kunna titta på något som generellt sett är en utmaning i branschen och hitta en lösning på det som kan tas ut på många olika sätt är något av det absolut roligaste i vårt jobb, det blir ju liksom någonting unikt och nytt som ingen annan har tänkt på. Det öppnar upp möjligheterna för att göra roligare och mer kreativa, nytänkande reklamkoncept. Vi jobbade till exempel med ett varumärke som heter Carlshamn i våras, där vi fick vara ganska kreativa och ta ut väldigt mycket i svängarna i kampanjen för deras nya smak, havssalt. Då hade vi ett lite roligt koncept där vi spelade på längtan till sommaren, med ett somrigt skärgårdstema i mars. Det var nice att man faktiskt kunde väcka någon slags känsla hos konsumenten och inte bara jobba ‘sälj, sälj, sälj’.

Hur ser den närmsta framtiden ut för er?

– Den handlar väl mycket om att försöka växa framåt snabbt och hitta lite nya lösningar. Inom digitala medier så finns det mycket möjligheter att utveckla nya tjänster och undersökningar och behov, så det ligger mycket fokus på det just nu. Sen vill vi växa lite mer globalt och hänga med de kunderna som är utomlands och komma in på den marknaden lite starkare. Det finns helt andra behov utanför Sverige och där tror vi att vi kan komma med mycket bra och kreativa insikter där de på vissa ställen i Europa inte riktigt kommit så långt än.

Om man vill komma i kontakt med er, hur gör man då?

– Vi har ju vår hemsida Ouiagency.eu som är live nu, där finns det en liten kontaktsektion med mail till oss, så det är bara höra av sig där!

Dela kontor med Oui Agency